Schrack Technik GmbH, Wien

U segmentu tehnologije osvetljenja, Schrack Technik se ističe u pružanju vrhunske dostupnosti proizvoda i ličnog savetovanja. Brze promene tehnologije i dizajna zahtevaju dodatnu fleksibilnost i stalno usavršavanje znanja - Schrack Technik je pravi partner za sva pitanja vezana za osvetljenje.

Prednosti i karakteristike

 • Tip svetiljke|Indeks prikaza boja (Ra)
 • Sunčeva svetlost, sijalica sa žarnom niti|100
 • LED svetiljke|80-95
 • Halogene svetiljke|90
 • Fluorescentne svetiljke|70-85
 • Kompaktne fluorescentne sijalice, štedne sijalice|80- 89

Pregled proizvoda

 

 

Tip svetiljke Indeks prikaza boja (Ra)
Sunčeva svetlost, sijalica sa žarnom niti 100
LED svetiljke 80-95
Halogene svetiljke 90
Fluorescentne svetiljke 70-85
Kompaktne fluorescentne sijalice, štedne sijalice 80- 89
Boja svetla u Kelivnima / Doživljaj / Primena    
2700-3300 K Toplo bela (ww) / ugodna, blaga / Osvetljenje objekata sa efektima, osvetljenje životnog prostora, posebno osvetljenje dnevnog boravka i spavaće sobe    
3300-5300 K Neutralno bela (nw) / poslovna, hladna / Osvetljenje radnog mjesta i soba sa posebnim svetlosnim ugođajem (galerije, prodajni prostor, itd.) ili hobi sobe i garaže    
Preko 5300 K Dnevno svetlo bela (dw) / tehnička / stimulativno isndustrijsko osvetljenje, kancelarijsko osvetljenje, osvetljenje prodavnica    

 

 

Štednja energije

Kako bi se zadovoljili ekonomski i ekološki zahtevi, štedljivi izvori svetla i svetiljke koje štede energiju od glavnog su prioriteta za Schrack Technik. Naš asortiman uključuje optimalna rešenja osvetljenja za složena okruženja. Rezultat je funkcionalno osvetljenje koje štedi energiju i zadovoljava sve zahteve dizajna i tehnologije.

 

 

Osvetljenje na našoj Internet prodavnici

Schrack Technik unutrašnje osvetljenje

 

Schrack Technik asortiman unutrašnjeg osvetljenja pokriva širok spektar rasvetnih tela i rasvetnih proizvoda. Postoje odgovarajuće svetiljke za sve zahteve koje ćete ikada morati ispuniti. Schrack Technik osvetljenje ne služi samo za industrijsku primenu i osvjetljenje prodavnica sa dowenlight i reflektorima. Takođe nudimo brojne izvore svetla i svetiljke savršeno pogodne za osvetljenje životnog prostora. Bilo da se radi o osvetljenju dnevnog boravka, osvetljenju kupatila, osvetljenju stepeništa ili kuhinja, Schrack Technik vam pruža široku ponudu vrhunskih proizvoda. Takođe, Schrack Technik pruža mnoštvo svetiljki za osvjetljenje kancelarijskih prostora ili radnih površina u firmama i kućnim kancelarijama.

 

Schrack Technik spoljašnje osvetljenje

 

Naš inspirativni novi asortiman osvetljenja za vrtove nadopunjuje naš široki asortiman spoljašnjeg osvetljenja. Pronađite nove ideje za dizajn vrta i nabavite odgovarajuće svetiljke za spoljašnje osvetljenje trenutno u Schrack webshop-u. Osim osvetljenja za vrtove pronaći ćete uzbudljive nove dizajne za osvetljenje verandi, osvetljenje stepeništa, osvetljenje fasada i dekorativno osvetljenje.

 

> Osvetljenje vrtova kompanije Schrack Technik

 

Schrack Technik takođe nudi širok asortiman energetski efikasnog uličnog osvetljenja i proizvoda za gradsko osvetljenje.

STRUČNOST

Sa kompanijom Schrack Technik dobijate pouzdanost i iskustvo austrijske kompanije koja je uspešna više od 100 godina.

 

U našem namenskom odeljenju za osvetljenje, 16 kompetentnih zaposlenih brine o svim vašim interesovanjima za osvetljenje.

 

Takođe, naši stručnjaci za spoljašnje osvetljenje uvek će vam rado pružiti podršku na licu mesta ili u saradnji sa vama u prostorijama vaših kupaca.

 

Iskoristite našu stručnost. U kombinaciji sa našim sveobuhvatnim portfoliom osvetljenja i njegovim atraktivnim cenama, pomoći ćemo vam da osvojite bodove kod vaših kupaca.

SERVIS

Besplatne konsultacije i profesionalni dizajn osvetljenja

 

Schrack Technik koristi Dialux Evo program za proračun osvetljenja kako bi našim klijentima ponudio besplatnu uslugu projektovanja osvetljenja. Evo kratkog pregleda šta je moguće sa Dialux Evo:

 

 • Izbor svetiljke posebno za određenu primenu vizuelizacijom njenih fotometrijskih podataka.
 • Razmatranje i detaljan proračun nivoa osvetljenosti i homogenosti osvetljenosti na horizontalnim i vertikalnim površinama radnih površina (npr. zidovi, pregrade, nagnute površine u prostoriji itd.) kao i proračuni za prostorije nepravilnog oblika.
 • Rezultati se koriste za kreiranje grafikona koji prikazuju vrednosti u obliku tačaka, kao i izoluks krive i tabele, površine sobe i 2D i 3D prikazi sobe.

Svetlost je oblik fizičkog zračenja koje prvenstveno igra fiziološku ulogu u našoj sposobnosti da vidimo. Takođe ima značajan psihološki uticaj na naše blagostanje. Pored toga, svetlost ima hronobiološki značaj za ljudski organizam. Ključna reč „dan-noćni ritam“. Svetlost ljudima omogućava da vidimo, a svetlost takođe igra važnu ulogu u smislu našeg blagostanja i performansi. U zatvorenom prostoru, npr. u kancelarijama, prodavnicama, holovima itd., a noću ljudima treba veštačko svetlo da bi videli. Bilo na poslu, u slobodno vreme, kada se krećemo u saobraćaju ili u školi, u mnogim oblastima jednostavno zavisimo od svetlosti. Gde god ili kad god prirodna sunčeva svetlost ne dopire do nas, potrebna nam je veštačka generisana svetlost kao zamena. Svetiljke koje su pogodne za datu situaciju zadovoljavaju ovaj poseban zahtev. U suštini, važno je proizvesti potrebnu količinu i potreban kvalitet veštačkog svetla i isporučiti ga ekonomično.

 

Sastavili smo sveobuhvatan asortiman LED svetiljki za vas, koji pokriva skoro sve oblasti primene. Sledi izvod iz naše ponude, koji vam sa zadovoljstvom predstavljamo.

 

 • Bilo da su porodične kuće ili 
 • Bilo da su podzemne garaže ili parkirališta
 • Bilo da se radi o jednostavnim skladištima ili proizvodnim objektima visoke tehnologije.
 • Bilo da se radi o vrhunskim poslovnim zgradama ili dodatnom osvetljenju za kućnu kancelariju.
 • Bilo da je diskont u prehrambenom sektoru ili vodeća prodavnica premium brenda.
 • Bilo da je osvetljenje bašte u privatnoj kući ili stambeno ulično osvetljenje.

 

U Schrack Technik uvek ćete pronaći odgovarajuću svetiljku.

 

RGB (skraćenica za crvenu, zelenu i plavu) se odnosi na svetle boje ili boje pojedinačnih LED dioda na LED čipu, na primer, u LED trakama.

Sa ovim trakama i odgovarajućom kontrolom, možete kreirati širok izbor tonova boja tako što ćete različite boje zatamniti.

Bela svetlost se dobija 100% superponiranjem (aditivno mešanje boja) crvene, zelene i plave.

Međutim, primenom ove metode u praksi dobija se belo koje nije posebno prijatno ljudskom oku.

Umesto toga, tehnologija konverzije luminiscencije daje bolji rezultat. Ovo uključuje korišćenje plavih LED dioda i njihovo premazivanje luminiscentnom bojom (fosforima), što, u zavisnosti od tačnog sastava boje, rezultira nizom veoma čistih belih tonova. Iz tog razloga, pored RGB LED traka, postoje i takozvane RGBV LED trake (crvene, zelene, plave, bele). Na ovim trakama se pored čipa nalazi i beli čip sa crvenim, zelenim i plavim LED diodama.

 


Dodatne informacije

LINUX sistemi svetlosnih traka
LINUX sistemi svetlosnih traka

Efikasni, brzomontažni sistemi svetlosnih traka

LED osvetljenje
LED osvetljenje

Ovde ćete pronaći sve informacije o LED osvetljenju. Kupite jeftine LED svetiljke i iskoristite prednosti LED-a.

Osvetljenje u akciji
Osvetljenje u akciji

Izbor najboljih projekata osvetljenja - dozvolite sebi da budete inspirisani!