Schrack Technik GmbH, Wien
  • Stromversorgung auch bei Netzausfall

    Mit dem Autarkie Manager von Schrack Technik....

    ... werden die Spaghetti auch im Blackout al dente.

Nezavisno mrežno napajanje je isplativo rešenje za izbegavanje ponekad ozbiljnih posledica nestanka struje. Ovo se može dogoditi zbog održavanja, oštećenja, održavanja mreže ili nestanka struje. Dok se kratki nestanci struje često ne doživljavaju kao posebno dosadni, duži, koji ponekad traju i po nekoliko dana, stvaraju sve ozbiljnije smetnje – svakodnevni život se zaustavlja, čak ni kuvanje ili grejanje više nisu mogući.

 

Zahvaljujući inovativnom menadžeru za samoodrživost iz Schrack Technik-a, možete uživati u potpunoj nezavisnosti od električne energije. Jednostavan za instalaciju u kući od strane elektroinženjera, kombinujte ga sa odgovarajućim generatorom i iskoristite bezbrižno napajanje čak i u slučaju nestanka struje ili nestanka struje.

 

Jednostavna instalacija, jednostavno prebacivanje

 

Pogodno za porodične i kuće u nizu

 

Article Number: K-PVMOSAT6 Download Now

Tako se obezbeđuje nezavisnost

Da biste mogli da nastavite da garantujete napajanje u slučaju nestanka struje, potrebne su sledeće komponente:

 

  • Schrack Technik menadžer za autonomiju
  • Generator za proizvodnju električne energije

 

Zahvaljujući inovativnom menadžeru samoodrživosti iz Schrack Technik-a sa integrisanom mernom tehnologijom za prikaz proizvodnje električne energije u zavisnosti od potražnje, sami ste u mogućnosti da generišete struju za električne potrošače i stoga ste nezavisni od mogućeg nestanka struje.

 

Schrack Menadžer samoodrživosti GLAVNO

Menadžer samoodrživosti

 

Menadžer za samoodrživost sastoji se od PRIORI FI prekidača tipa A, multifunkcionalnog displeja koji prikazuje i meri potrošnju i rezerve generatora struje, ručnog mrežnog - 0 - prekidača za hitne promene i priključka na mrežu i generator na osiguraču. prekidač rastavljača. U instalaciji se mora uzeti u obzir važnost simetrične raspodele opterećenja.

 

ELMAG generatori za hitne slučajeve

 

Kao deo bezbednosnog sistema, ELMAG generatori za hitne slučajeve štite operativne, privatne i javne objekte od ovih oštećenja. Na ovaj način su zaštićene kompanijske i kućne mreže, osvetljenje, serveri i telekomunikacioni sistemi, kao i funkcionalni i vitalni sistemi.

 

U slučaju porodičnih kuća, mora se doneti odluka o tome koji potrošači će biti priključeni na koncept havarijskog napajanja i koji je potreban ciklus rada uređaja. Izbor goriva je takođe presudan: dok dizel jedinice imaju duži vek trajanja, benzinske jedinice su jeftinije za kupovinu. Pošto duže mirovanje može oštetiti generator, neophodno je redovno pokretanje i rad pod punim opterećenjem. Ako je generator za slučaj opasnosti postavljen u zatvorenom prostoru, mora se obezbediti dovoljan dovod i odvod vazduha.

 

U slučaju više porodičnih kuća, potrebno je definisati koja je energija potrebna porodicama i koji uređaji mogu i moraju da se napajaju. Trajanje mandata takođe mora biti uključeno u odluku. Višeporodičnim kućama su potrebni generatori električne energije više klase performansi.

 

Stabilno napajanje je važno kako za veća preduzeća tako i za mala i srednja preduzeća. Potrebna snaga agregata zavisi od potrošača, pa je potrebno odrediti koji uređaji i mašine moraju da nastave da se napajaju u slučaju nestanka struje i u kom vremenskom periodu. Ovde se takođe mora uzeti u obzir startna struja, pošto motori zahtevaju više struje u fazi pokretanja. Stoga se mora uzeti u obzir povezivanje pumpi, ventilatora, ekstrudera ili sličnog.

 

Primeri primene

Da biste bili spremni za nestanak struje, jednostavno i brzo popunite kontrolnu listu i zakažite termin za svog menadžera za samoodrživost. Tako da ostajete napajani čak i u zamračenju.

 

Preuzmite kontrolnu listu