Schrack Technik GmbH, Wien

Speed ​​Work sistemi za kalemove žice čine električne instalacije, ožičenje i kabliranje lakim zadatkom. Oni vam štede vreme i novac.

Prednosti i karakteristike

 • Idealno rešenje za uštedu vremena i materijala
 • Smanjuje otpad do 40%
 • Skladištenje zauzima manje prostora i lakše je rukovati
 • Sve boje za ožičenje razdelnika i instalacijsko kabliranje
 • Namotaji za jednokratnu upotrebu, bez naknade

Pregled proizvoda

Jedinstveno: Speed ​​Work Wire Spool sistem

 • Šta je zapravo Schrack Speed ​​Work?


  Speed ​​Work je alat za brzo i jednostavno povezivanje Ye ili H07V-U (Ye). U poređenju sa tradicionalnim kartonskim pakovanjima od 100 m, jedan kolut nudi 300 m žice. Odmotavanje sa koluta ima veliku prednost da nema zapetljavanja. Ispravljanje žice je stoga prošlost. Speed ​​Work je dizajniran za upotrebu jednog operatera, posebno u malim instalacijama. Međutim, može se koristiti u projektima svih veličina.

  Osnovni patent alata je Speed ​​Work - mobilni sistem kalema žice. Svaki Speed ​​Work može držati 3 koluta žica. Ovo ne samo da optimizuje radno okruženje, već pomaže i u praćenju onoga što je na zalihama. Speed ​​Work špulna sistem je 60 cm dugačak čelični okvir sa zaštitom ivica. Nosi 3 osovine kalema sa neizbaždarenim  podešavanjem (sa otporom kotrljanja). Speed ​​Work je takođe opremljen remenom za nošenje preko ramena za lakše nošenje i izvlačenje sistema kalema.
 • Šta moram kupiti kao kupac da bih mogao koristiti Speed ​​Work?

  Kupujete kompletan sistem namotaja žice Speed ​​Work. Kolutovi sa različitim poprečnim presecima dostupni su u navojima od 300 m, koje možete naručiti po potrebi.
 • Koje vrste žica su dostupne na Speed ​​Work kolutima?

  Pružamo sledeće žice: H07V-U (Ye) 1,5 i 2,5 mm² u svim komercijalno dostupnim bojama - tj. Bk, Bu, YeGn, Bn, Oe, Gy, Rd, Vt, Wh. Sve žice su dostupne u Schrack Technik Online Shop-u i u Schrack Technik prodavnicama.
 • Koliko je težak sistem žica Speed ​​Work?

  Speed ​​Work Spulensystem ima 300 metara dužine i težinu od 20kg. Zahvaljujući kaišu za nošenje, i dalje imate obe ruke slobodne za nošenje drugih stvari.
   
 • Koje su moje prednosti kada koristim Schrack Technik Speed ​​Work sistem kalema žice?

  Kartonski sistemi su obično nešto jeftiniji od kolutova, ali ovi drugi štede dosta vremena tokom montažnih radova.

  Kratke instalirane udaljenosti može upravljati samo jedan operater, jer neće biti petlji u žici. Ovo značajno skraćuje vrijeme ožičenja u poređenju sa konvencionalnim metodama ožičenja.

  Ovaj sistem takođe menja igru ​​u pogledu vremena pripreme i transporta, jer je 300 metara žice samo jedan kolut. Tradicionalno, to bi značilo 9 kartonskih kutija. Uz uobičajeni minimum od 6 različitih kotura (6 boja) po mestu instalacije, to bi značilo 18 kartonskih kutija za razliku od samo 6 kolutova.

  Koturovi su takozvane role za jednokratnu upotrebu. Ne morate ih vraćati, kao i kod drugih provajdera, a depozit se ne plaća. Koturove možete odbaciti na licu mesta ili - ako želite - vratiti nam ih na reciklažu.
 • Hoće li električarima biti potrebni posebni kursevi da bi u potpunosti iskoristili sistem Speed ​​Work?

  Sistem Speed ​​Work je sam po sebi razumljiv. Neće vam trebati čak ni uputstvo za upotrebu!
 • Mogu li isprobati Speed ​​Work sistem kalema žice pre nego što ga kupim? Da li je dostupan u izložbenom salonu u Schrack-u?

  Schrack Technik nudi probni period za Speed ​​Work sistem kalema žice. Jedina stvar koju trebate kupiti su odgovarajući koluti!
 • Imam pitanja o Speed Work sistemu – ko mi može dati odgovore?

  U osnovi svaki zaposleni u Schrack-u. Pored toga, u dodatku ćete pronaći video sa informacijama o Speed Work sistemu, a naš produkt menadžer će naravno uvek pomoći u posebnim slučajevima! Za konkretnu ponudu ili pitanja, možete kontaktirati svog prodajnog predstavnika ili ličnog savetnika za kupce!
 • Optimalno rešenje za uštedu vremena i materijala
 • Do 40% manje otpada
 • Fleksibilan u rukovanju

Dodatne informacije o proizvodima

Prednosti patentiranog sistema: manje otpada materijala, brži i efikasniji rad, lakši transport i rukovanje.