Schrack Technik GmbH, Wien

Kućna mreža

Izgradite kućnu mrežu budućnosti danas!

 

Zovi, surfuj, gledaj TV i slušaj muziku gde god želiš!

 

Da li želite da jednostavno i lako postavite svoju ličnu kućnu mrežu? Nema problema! Sa Schrack 4 kućnim multimedijalnim kablovima, možete postaviti kućnu mrežu budućnosti već danas.

 

Gledate IouTube na TV-u, kontrolišete grejanje na mreži ili strimujete muziku? Kućna mreža kompanije Schrack Technik donosi širokopojasni internet u svaku sobu, bez problema sa vezom i izloženosti zračenju! Kućna mreža Schrack Technik ne samo da stvara fleksibilnu širokopojasnu vezu, već je moguće i prosleđivanje drugih signala, kao što su satelitski prijemnici ili kablovska TV na prijemnik, do bilo koje priključne utičnice.

 

Šta može multimedijalni kabl Schrack 4 Home?

Multimedijalno kabliranje

Proizvodi na našoj Internet prodavnici

 

Sedite - budućnost je već tu.

 

Sa Schrack 4 Home multimedijalnim kablovima, možete brzo i lako da postavite kućnu mrežu koja vam već omogućava da se nosite sa multimedijalnim zahtevima budućnosti. Multimedijalni kablovi Schrack 4 Home su pouzdana osnova za veću fleksibilnost i udobnost u svakom domu.

 

Vorteile eines Heimnetzwerkes mit der Schrack 4 Home Multimedia-Verkabelung

 

Sa Schrack 4 Home multimedijalnim kablovima možete odmah impresionirati svakog kupca. Sa našim proizvodima možete postaviti kućnu mrežu koja svojim klijentima pokazuje budućnost multimedijalne tehnologije.

 

Fleksibilno korišćenje prostora (kancelarija će uskoro postati dečija soba ili obrnuto)

 

Veze su uvek tamo gde treba da budu

 

Nema polaganja kablova i otvaranja

 

Povežite bilo koji uređaj u bilo kojoj prostoriji (bez obzira da li se radi o računaru, televiziji, satelitskom prijemniku, igraćoj konzoli, muzičkom prijemniku i još mnogo toga - veza je moguća u svakoj prostoriji)

 

Podesite kućnu mrežu – kako to funkcioniše?

Schrack 4 Home kućna mreža

Osnova kućne mreže!

 

Osnova za kućnu mrežu Schrack 4 su utičnice za prenos podataka u svim prostorijama i centralni multimedijalni distributer. Ovaj centralni distributer brine o prosleđivanju svih dolaznih signala do odgovarajućih priključnih utičnica u svakoj prostoriji. Utičnice imaju modularnu strukturu i opremljene su RJ45 ili koaksijalnim modulima po potrebi. Na ovaj način svi signali stižu tamo gde vaši klijenti žele. Stoga se u dečijoj sobi može postaviti novi televizor ili bez problema pustiti u rad novi mrežni štampač u kancelariji. Zahvaljujući Schrack 4 Home multimedijalnim kablovima, sve opcije su vam otvorene u vašoj kućnoj mreži.

Prilikom postavljanja kućne mreže, preporučujemo da opremite najmanje dve različite lokacije u prostoriji sa utičnicom za povezivanje.

 

Srce kućne mreže!

Jezgro Schrack 4 Home multimedijalnog kabla je specijalni adapter za DIN šinu. Ovo je dalje razvijeno na osnovu uobičajene tehnologije sklapanja (top-hat šina) posebno za multimedijalne kablove Schrack 4 Home.

 

Zaključak!

 

Zato sada koristite koncept kućnih mreža Schrack 4 Home orijentisan na budućnost. Sa ovom linijom životnog stila kompanije Schrack Technik, svojim klijentima činite život lakšim i ugodnijim.

 


Nazad na